onsdag den 30. januar 2013

Kuk kuk



Theis og Kia på tur under og over vandet, Rottnest Island ved Perth - wuhuu! (Havde det ikke været for vores fantastiske guide Chris havde vi nok stadig ligget derude...)

Sådan forløb vores sidste dag i Perth. Vi har nu sagt farvel til vestkysten og ikke mindst Chris, som har været vores lokale aussie-vært og nu skal vi stå på egne ben i Sydney - spændende :) Theis og jeg er netop vendt tilbage til vores hostel efter at have spist rib eye og sirlion - mums! Vi er på mystisk vis (dvs. Theis har booket hostel) havnet på et temmelig snusket, men billigt hostel, der primært huser meget unge irere med meget stor lyst til alkoholiske drikke... Den første uge er snart rundet og jeg har intentioner om at lægge flere billeder op snart (det er som regel sjovere end at læse side op og side ned, ikk'). 
Nå men i den første tid har vi hoppet godt og grundigt rundt i forskellige tidszoner, men det skal ikke afholde os fra altid at være trætte ved lokal sengetid, så derfor vil jeg nu suse ind på vores lille hummer (og krydse fingre for, at kakkelakker og bedbugs ikke også har fået den tanke)... Lidt rodet blogpost, beklager!
Mange kærlige tanker!